Carucior Cumparaturi
Acum in cos 0 produs(e)
Cautare Rapida
 
parfumuri femei
Home Produse Noi Contact Contul tau Cos cumparaturi Autentificare
Categoriii
Parfumuri Barbati Parfumuri femei. Parfumuri copii. Cadouri parfum. oferte parfum. new parfumuri. cadouri lux cosmetice lux
Despre noi

Parfumeriata.ro este unul din cele mai noi magazine de parfumuri si cosmetice online din Romania si totodata unul dintre cele mai complete cataloage de parfumuri noi si originale aflate pe stoc.
Site-ul www.parfumeriata.ro este proprietate privata si este administrata de catre S.C. Valicom Servimpex srl., firma care va emite si facturi pentru produsele cumparate de pe acest site.
Acesta este un magazin online, livrarea produselor comercializate asigurindu-se NUMAI prin intermediul firmelor de curierat direct la adresa indicata de dumneavoastra. In cazuri exceptionale, sau la cererea clientului se poate expedia produsul dorit si prin Posta Romana. Plata pentru parfumurile comandate se realizeaza in sistem ramburs la curierul care le livreaza, in cel mai scurt timp urmand sa implementam si un sistem de plati online prin card.
Inaintea oricarei expeditii se va lua legatura telefonic cu clientul, pentru confirmarea comenzii si pentru stabilirea unor eventuale detalii de livrare ale parfumurilor comandate.

Special pentru Bucuresti, transportul este GRATUIT daca comanda depaseste 300 RON. In cazul in care comanda este mai mica de 300 RON, se percepe o TAXA DE TRANSPORT DE 10 RON si este asigurat de curieri direct la domiciliul dumneavoastra cu posibilitatea verificarii produselor originale inainte de a le achita, fara insa a desface, deteriora sau schimba produsul. Pentru provincie taxa de de livrare este de 20 RON. In cazul in care parfumurile comandate depasesc ca valoare 500 RON, acestea se vor livra GRATUIT.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare a fi completate in TOTALITATE pentru a confirma comenzile, emiterea facturilor (necesita CNP), livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. Aceste informatii nu vor fi furnizate unei terte parti sub nici o forma.
Magazinul nostru nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Speram ca prin seriozitatea, promptitudinea si calitatea servicilor noastre sa satisfacem cerintele fiecarui client.

Parfumurile comercializate sint importate legal. 100% parfumuri originale!!

Continua
Ce e Nou?
Bvlgari Omnia Green Jade
Bvlgari Omnia Green Jade by
Price: 260Ron 240Ron
Oferte Speciale
Bvlgari Omnia Green Jade

Pret vechi:260Ron

Pret nou: 240Ron

 
Linkuri partenere: | Natural Collection |
Copyright © 2008 ParfumeriaTa


Optimizare site by OnDrill